Johanna Nordström Talang
Här är de nya namnen. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Talang-juryn byts ut – här är nya namnen som tar över

Nu står det klart vilka som tar över som jury i tv-programmet ”Talang” efter bland andra Bianca Ingrosso och Sarah Dawn Finer.


Talang kommer nu tillbaka med en rungande säsong och nya, talangfulla människor som söker in och visar vad de går för. Men det är inte bara de ansökande som är nya – ny byts nämligen hela Talang-juryn ut – alla utom David Batra

Tidigare namn som suttit i juryn är bland andra Kakan Hermansson, Alexander Bard, LaGaylia Frazier, Bianca Ingrosso och Edward af Sillén. Men ingen av dem är alltså kvar.

Här är nya Talang-juryn

Så, vilka sitter då i den nya talangjuryn?

Jo, nästa säsong tillkommer inga mindre än komikern och influensern Johanna Nordström, skådespelaren och regissören Helena Bergström samt sångaren och låtskrivaren Viktor Norén.

– Jag har alltid tyckt om att utmana mig själv och andra med att medverka i nya oväntade sammanhang. Möta människor som jag annars inte skulle stöta på i mitt vanliga jobb. Därför ser jag framemot att träffa alla oanade talanger och kasta mig in i diskussioner om tycke och smak tillsammans med de övriga jurymedlemmarna med våra olika erfarenheter och perspektiv. En stor bonus är ju sen att vi tillsammans kan hjälpa fram de talanger som har potentialen att blomma stort men även finnas där och guida de som kanske inte har samma förmåga, säger Helena Bergström. 

Även Johanna Nordström låter minst sagt taggad. 

– Jag älskar att jag fått möjligheten att sitta i talangjuryn, jag längtar till att bli blown away av alla otroliga talanger och även kanske lite förbannad? Exakt alla måste söka!, säger hon.

Det är Johanna Norström känd för

Johanna är en av landets mest framstående komiker som fyller arenor landet över. Hon driver även en av Sveriges största poddar "Ursäkta" tillsammans med Edvin Törnblom

Johanna Nordström. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Det är Helena Bergström känd för 

Bergström är en av våra skådespelargiganter som varit banbrytande både inom Dramaten och på vita duken. 

Helena Bergström. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Det är Victor Norén känd för 

Victor är en svensk sångare, låtskrivare och producent. Han har varit en av bandmedlemmarna i både Sugarplum Fairy och  State Of Sound.

Victor och Gustaf Norén. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!