Dominika Peczynski visar upp sexmeddelandet till Anders Borg

Dominika Peczynski är inte den blygaste violen i stan. På Instagram har hon nu valt att öppet lägga ut en oblyg sexinvit till sambon Anders Borg.


Det var få svenskar som missade när entreprenören och tidigare popsångaren Dominika Peczynski och Sveriges tidigare finansminister Anders Borg ansökte om skilsmässa efter tre år som gifta. Det hela ägde rum strax innan sommaren. 

"Ångrade mig". Bildkälla: Stella Pictures

Skilsmässan ansöktes via mobilt bankID efter att Dominika ordnat fint med chark och vin inför myskväll, redo att prata om sin vecka, när Anders Borg istället låg och läste på sin iPad.

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid", skrev Dominika i ett facebookinlägg

"Inga kommentarer. Slut på meddelande", avslutade hon. 

Men knappa 24 timmar senare berättade Dominika att hon ångrade skilsmässan. Paret är nu skilda men kommer att fortsätta att vara tillsammans och bo med varandra. 

Dominikas oblyga sexinvit till Anders Borg

Dominika väljer idag att skratta åt det hela och efter det turbulenta dygnet har paret sannerligen fått en nytändning. En hint av det hela fick följarna bland annat ta del av på Instagram då Dominika valt att lägga på lite extra make up en dag under sin semester. 

Och detta hade hon sannerligen en baktanke med...

"Blir nog ingen paddläsning för Anders ikväll", skriver Dominika. Bildkälla: dominikapeczynski/Instagram

"Brukar inte sminka mig på landet men nu har jag lite planer för i afton gällande min snygga fästman. Ergo har jag ansträngt mig. Vad tycks? Blir nog ingen paddläsning för Anders ikväll....", skriver hon. 

Not all heroes wear capes...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!