Malena pressas till utbrändhet

Svenska schlagerbidraget Malena Ernman riskerar att bli utbränd.


Att vinna Melodifestivalen innebär inte bara lyx och flärd utan en hel del arbete. Något som vår svenska Malena Ernman fått känna av med besked. Nu riskerar nämligen vårt svenska schlagerbidrag att bli utbränd.

– Jag går enbart på adrenalin just nu. Greta, min sexåring, är jättesjuk. Hon har varit väldigt väldigt dålig, inte sovit på två dygn på grund av vattkopporna. Det fick vi reda på i går (i söndags) när vi kom hem, säger hon till Expressen.

Stjärnan har fortsatt sitt arbete på Kungliga Operan i Stockholm. Samtidigt pendlar hon till Wien för repetitioner och Moskva inför Eurovision. Ett fullspäckat schema som riskerar att ta knäcken på Malena Ernman. Men någon vidare förståelse möter hon inte. När hon bad om att få komma senare till repetitionerna blev det ett kallt nej.

– Jag ville komma senare. Men regissören sa nej. Så här är operavärlden. Regissören är noggrann och med mycket makt, dessutom en nära vän. Då är det svårt att säga emot. Operan är bara 45 minuter lång. Det är lite löjligt..., säger hon enligt Expressen.

Frågan är hur det här kommer att påverka hennes insats i Eurovision. Kommer stjärnan bli utbränd innan hon ens hunnit inta scen?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!