Pernilla Wahlgrens sons Theo Wahlgren fick en rejäl utskällning av en äldre man
Pernilla Wahlgrens sons Theo Wahlgren fick en rejäl utskällning av en äldre man - Foto: Stella Pictures/Kanal 5

Theo Wahlgren utskälld av främmande man på golfbana: "Ingen jävla hund"

"Det är en människa du pratar med, inget djur", blev Pernilla Wahlgren tvungen att ryta till en äldre herre på Lidingö golfbana, efter att han betett sig illa mot sonen Theo. Vad var det som hände egentligen?


Realitydrottningen Pernilla Wahlgren, 54, befann sig nyligen på Gekås Ullared för att lansera sin nya succékollektion. 

De tenderar att sälja som smör, men den senaste kollektionen fick följarna att reagera. Här kan du läsa mer om Pernilla Wahlgrens omtalade modellbilder.

Theo Wahlgrens lycka varade inte länge

Och Gekås Ullared, och den goda stämningen som råder där, kommer även på tal i veckans avsnitt av Pernillas podcast "Wahlgren och Wistam".

– Det finns inga snobbar där och det tycker jag är så jävla härligt. För jag var på Lidingö golfbana några dagar efter och stod och slog lite bollar med Theo (Wahlgren, reds. anm), berättar Pernilla Wahlgren.

De slog vad om att Theo skulle få 1 000 kronor om han lyckades sätta en golfboll i en korg omkring 60 meter bort. Pernilla trodde aldrig att Theo skulle klara det, men det gjorde han. 

Sonen började hoppa runt av lycka – men den varade inte länge.

– Där står det en sån där golfare som aldrig satt sin fot på Gekås Ullared, för det är han för fin för. Och han tjänar så mycket pengar, och han är säkert vd i ett bolag, och han står där och spelar golf. Så när Theo då skuttade runt så mycket så säger han "steady boy, steady boy" till honom, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgren ryter ifrån – efter attacken mot Theo

Pernilla Wahlgren är känd för att vara en mamma som har sin barns ryggar, och den här gången var inget undantag. Hon var därför snabb med att konfrontera mannen och fråga vad han höll på med.

– Då säger han "det är en golfbana, han ska lugna ner sig". Och jag ba "okej, då kan du säga det på ett annat sätt, det är ett barn du pratar med. Han är en människa, inget djur, det är ingen jävla hund han pratar med, säger Pernilla Wahlgren i Wahlgren och Wistam.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!