Videon orsakade rumpbråk i Josephine Qvists kommentarsfält: "Gymmet..."

Josephine Qvist har en trogen följarskara som mer än gärna diskuterar hennes content i kommentarsfälten. Och senast krävdes det inte mycket för att de skulle gå igång...


Josephine Qvist har flyttat till Marbella där hon kommer att bo på obestämd tid. Josephine funderade länge på om hon skulle packa väskorna för att pipa tillbaka till Los Angeles där hon bott tidigare, eller om hon skulle testa vingarna i Marbella. 

Och som många sett på hennes sociala medier slutade det med det sistnämnda. 

Hon är för tillfället aktuell med programmet Kompani Svan där en rad kändisar testar sina gränser med hjälp av sina ledare Gunde Svan och Mikael Tornvin. Men efter att ha pushat sig själv till max under inspelningen passar hon nu på att relaxa vid poolen, unna sig helkroppsmassage, avnjuta lyxiga middagar och umgås med vänner. 

Rumpbråk i Josephine Qvists kommentarsfält 

Josephine har i skrivande stund över 263 000 följare på Instagram som följer varje steg hon tar. Nyligen hamnade hon i blåsväder efter att ha publicerat en bild på sig själv i en klänning. 

Josephines inlägg. Bildkälla: josephineqvist/Instagram

Efter att klänningen orsakat ramaskri gick både vänner och bekanta in och försvarade Qvist. En av dem var Nina Glimsell

"Fy faaaaaan vad bittra folk är!!!!! SÅ SNYGG JOSSAN!!!! Bara riktigt bittra och avundsjuka som skriver negativt jiiiises!", skrev Glimsell. 

Men nu har ännu ett av Jossans inlägg skapat friktion i kommentarsfältet. 

I videon syns Josephine springa ner i vattnet för att ta sig ett dopp. En följare kommenterade då: 

"Var har du gjort din rumpa", detta varpå en annan snabbt gick in och svarade: 

"På gymmet troligtvis. Alla köper inte sin röv"

Qvist kommentarsfält. Bildkälla: josephineqvist/Instagram

Josephine har nu valt att radera kommentaren och snabbt fylldes kommentarsfältet istället med kärleksfulla kommentarer som innehöll bland annat eldemojis och hjärtaemojis. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!