Sandra Dahlberg Twitter
Sandra Dahlberg har renoverat. - Foto: sandradahlberg/Instagram

Postkodlotteriet-profilen fyllerenoverade barnrummet: "Blev bajsbrunt"

Postkodlotteriet-profilen Sandra Dahlberg tog sig en liten hutt och valde sedan att måla om barnrummet i sitt hem.


Sandra Dahlberg, 43, var bara 24 år när hon slog igenom i realityserien Fame Factory. Det blev startskottet på en musikkarriär som bland annat skulle leda henne till Melodifestivalen (där hon tävlat ett flertal gånger).

I Fame Factory träffade hon även artisten Jimmy Jansson och profilerna var tillsammans i hela sju år. De fick även sonen Vilmer. Efteråt hade hon en relation med Mathias Singh och paret fick dottern Blända

Efter turerna i Mello och några uppträdanden i olika program valde Sandra att ligga lågt med sångkarriären och valde istället att sadla om till vinstutdelare för Postkodlotteriet där hon varit mycket uppskattad av publiken. 

Sandra Dahlberg om fyllerenoveringen: "Bajsbrunt"

Men ett annat ställe där hon är mycket uppskattad – det är på Twitter. Sandra har över 6000 följare på appen och skapar ofta ett högt engagemang med sina uppdateringar. I veckan valde hon bland annat visa resultatet efter att hon tagit ett par glas och målat om ett barnrum. 

Och ja, man kan säga att det blev tämligen speciellt. 

"Fyllerenoverade barnrummet i bajsbrunt. Elementet och hela skiten. Jaja, det får bli högre veckopeng, det får det bli". 

Väldigt kul!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!