Linn Ahlborg
Linn Ahlborg har ett gott öga för Tommy Myllymäki. - Foto: TV4/linnahlborg/Instagram

Linn Ahlborgs, 23, flirtiga hälsning till Tommy Myllymäki, 44, i Sveriges mästerkock

Sveriges mästerkock 2023 har ett nytt tillskott i juryn i form av Tommy Myllymäki, 44. Och någon som sannerligen fick upp ögonen för honom är ingen mindre än Linn Ahlborg.


Linn Ahlborg, 23, är en av landets största Youtubestjärnor och har idag närmare en halv miljon följare på sin kanal. Linn driver även det framgångsrika klädmärket LXA som idag har tillgångar på omkring 13 miljoner kronor. 

2020 gick Linn ut med att hon träffat Carl Lindér, 25, och Carl har synts flitigt på hennes kanal och Instagram. 

Men en dag släppte hon en bomb. Paret valde hastigt och lustigt att gå skilda vägar. Linn skrev först att det var ett gemensamt beslut men det spekulerades i att hon blivit hjärtekrossad och valt att lämna relationen. 

Linns inlägg. Bildkälla: linnahlborg/Instagram

Efter uppbrottet har Linn börjat dejta igen men hon tycks fortfarande vara single as a pringle. 

Linn Ahlborgs flirtiga ord om Tommy Myllymäki

Linn är ett fan av tv-serier och lägger ofta ut att hon kikar på allt ifrån Robinson till Paradise Hotel. Men i år kikar hon även på Sveriges mästerkock. Och man kan gott säga att hon spanat in en annan köttbit än de som serveras på tallrikarna...

Tommy Myllymäki. Bildkälla: TV4

Linn tycker nämligen att jurymedlemmen Tommy Myllymäki, 44, är het som smet vilket hon i veckan skrev ut på sin Instagram.

"Dela med Tommy typ". Bildkälla: linnahlborg/Instagram

Linn skrev först ut att hon tycker att Tommy är "sexig". Sedan när hon mottog ett bud med jordgubbar och choklad skrev hon skämtsamt (eller...) att hon gärna skulle dela med Tommy. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!