Carolina Gynning Instagram
Carolina Gynning ska göra en livsförändring. - Foto: Henrik Montgomery/TT

Starka reaktioner efter Carolina Gynnings matbesked: "Hur i helvete?"

Carolina Gynning är en Instagrammare av rang och lägger ofta upp alltifrån selfies till spaningar från sin vardag. Men denna gång hade hon ett besked till sina följare vilket snabbt skapade reaktioner.


Den framgångsrika, oblyga och högljudda medieprofilen Carolina Gynning, 44, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon är en framgångsrik konstnär, driver en populär podcast och är inte minst en riktig favorit på sociala medier.

På Instagram blandar Carolina vilt mellan att visa upp saker från sitt arbete till att lägga upp en del oblyga bilder på sig själv och pojkvännen Viktor Philipson.

Gynning får mycket uppskattning från sina följare som tycker att hon har en fin balans på sina sociala medier då hon lägger upp både roliga saker men även tankar och funderingar som kan vara lite allvarligare. 

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures

Carolina Gynnings följare: "Hur i helvete"

Någonting som veckovis tar upp mycket tid från Gynnings livspussel är hennes träning. Carolina har alltid gillat att träna men säger att det hela ibland går lite i perioder. Men just nu är hon inne i en riktig hulken-period där det lyfts vikter och löptränas ute i den krispiga luften. 

Men det stannar inte där. Carolina berättade i "Stjärnorna på slottet" att hon ofta äter choklad till frukost, vilket hon nu känner att hon tillfälligt bör sluta med. Men det är inte bara choklad som ryker utan allt socker. 

"Älsklingar guess what!!! Jag har blivit sockerfri!!! I 8 dagar har jag slutat med socker. Det är heeelt sjukt att jag klarar det. Bara nyttig mat, ingen gluten, laktos el socker. Vi ses vecka 8 typ då är jag hård som en tegelsten", berättar hon. 

Carolina möts av stöttande ord från sina följare, men det var många som inte förstår alls hur det hela ska gå till. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Carolina har tidigare pratat om att hon är bra på att vara hård mot sig själv när hon väl bestämt sig för någonting så vi tvivlar inte ens sekund på att det hela kommer att gå galant. 

Men som en följare skrev – det är för gott med en semla för att vi ska överväga att göra samma sak. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!