Gunilla Persson och dottern Erika har blivit sjuka i covid-19.
Gunilla Persson och dottern Erika har blivit sjuka i covid-19. - Foto: Stella Pictures

Gunilla Perssons dramatiska sjukhusbesök: "Trodde jag skulle dö"

Gunilla Perssons tid i "Svenska Hollywoodfruar" må vara över, men 64-åringen fortsätter att dela med sig av sitt liv i sociala medier. Nu berättar hon om den senaste tidens dramatik.
"Inatt trodde jag att jag skulle dö", skriver hon på Instagram.


Den forna Hollywoodfrun Gunilla Persson, 64, delar med sig av både upp- och nedgångar i sociala medier och hon visade nyligen upp den skada hon fick efter att hon snubblat i sin trappa. 

Här kan du läsa mer om Gunilla Perssons skada efter fallet.

Gunilla Persson om sjukdomen: "Usch och fy"

Nu har oturen varit framme igen – något som Gunilla Persson berättar om på Instagram.

"Vi fortsätter att bli prövade - Erika och jag blev jättesjuka igår, ja Erika i förrgår med svåra kräkningar och vi åkte till ”Urgent care” och vi har båda COVID! Usch och fy, inatt trodde jag att jag skulle dö! Det är inte lätt att hosta med ett brutet revben", skriver 64-åringen i sitt inlägg som i skrivande stund fått över 3 000 likes. 

Tv-profilen passar också på att be följarna att be för att hennes mamma Iris inte ska smittas.

"Vi kommer att försöka göra allt för att inte få in baciller i hennes rum. Hon fyller ju trots allt 97 år på lördag och jag som skulle ha fest. Men huvudsaken är att vi överlever och speciellt lilla mamma", skriver Gunilla. 

Maria Montazami till Gunilla Persson: "Superwoman"

Bland kommentarerna avlöser krya på dig-hälsningarna varandra. En av de som lämnat en kommentar är den tidigare Hollywoodfrun Maria Montazami.

"Ta hand om dig Gunilla. Du är superwoman och jag hoppas att ni snabbt kryar på Er. Tänker på fina Iris på lördag när hon fyller 97 år", skriver hon, varpå Gunilla svarar:

"Oh, tack kära Maria. Du är en verklig vän."

Fint, eller hur?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!