Bonde söker fru 2023
Ellinor Eke Göransson svarar på frågan alla vill veta. - Foto: Bonde-Ellinor

Bonde-Ellinor bryter äntligen tystnaden om kärleken "Han är..."

Ellinor Eke Göransson stegade in i Bonde söker fru 2021 och utöver att vinna Filip Nilssons hjärta vann hon även svenska folkets. Men hur gick det sen?


Det är minst sagt full rulle för Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke Göransson. Ellinor reser just nu land och rike runt i sitt jobb inom tv-produktion. Hon har bland annat varit med under inspelningarna av Paradise Hotel, Robinson och nya Bonde söker fru. 

" Mitt jobb handlar i stora drag om att hålla koll på innehållet och att se till att vi får in det som behövs för att skapa ett program. Jag är även den som ställer frågor till deltagarna i det som kallas för synk. Ni vet när dom tittar vid sidan av kameran och förklarar hur dom känner, då är det en inslagsproducent där som har ställt frågorna", berättade hon nyligen.

Hon har under de senaste veckorna uppdaterat sina följare flitigt med bilder från de exotiska miljöerna. 

Men under påsken stoppades hon från att åka tillbaka till Sverige. 

Ellinor testade nämligen positivt för corona – dagen innan gänget skulle bege sig hem till Sverige och tvingades därför stanna på varmare breddgrader och spendera påsken ensam. 

Under de dagarna valde hon att ha en liten frågestund för att svara på lite dittan och dattan som hennes följare varit nyfikna på – och då kom frågan som väldigt många fört på tal. 

Nämligen hur det går med kärlekslivet. 

Ellinor valde att svara. Bildkälla: ellinorekegoransson/Instagram

"Jaha hörreni, den stora frågan som alla undrar. Jag är fortfarande singel så det vet ni nu. Vissa dagar är jag optimistisk om att han finns där ute någonstans, andra dagar känns det kanske lite hopplöst. Men jag har inte gett upp hoppet. När den rätta väl står där framför mig kommer jag att vara redo, det vet jag. Han har bara inte dykt upp än", skrev hon då. 

Ibland måste man pussa några grodor för att hitta sin prins!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!