Bonde söker fru
Nu visar Ellinor upp material vi inte tidigare sett från Bonde söker fru. - Foto: TV4

Bonde-Ellinor delar hemligt material från Philips gård

Ellinor Eke Göransson fortsätter att engagera på Instagram. Under veckan delade hon material som hon tidigare inte visat. Och det var från tiden då hon träffade Filip Nilsson.


Filip Nilsson, 29, var en bönderna i fjolårets upplaga av Bonde söker fru. Vid det allra sista valet bestämde sig Filip, till många tittares förvåning, för att dejta vidare Lina och skicka hem Ellinor Eke-Göransson, 29. 

Ellinor kom snabbt att bli många tittares favorit och de kunde se att kemin mellan henne och Filip var ett faktum. Detta gjorde många besvikna över Filips val. 

Men tittarna skulle få sig en trevlig liten överraskning...

Efter några veckor när Linda Lindorff kom tillbaka till gården var det nämligen inte Lina som var där – utan Ellinor. Efter att Filip och Lina hade gjort slut hade Filip och Ellinor börjat höras på nytt – och hon hade valt att återvända till gården. 

Ellinor återvände till Filips gård. Bildkälla: TV4

Men i mars 2022 slog bomben ned. Landets favoritpar hade gått skilda vägar. Och som det låtit på Ellinor så har stämningen mellan dem varit relativt frostig. 

Idag tycks Ellinors liv dock tuffa på som aldrig förr. Hon har nytt jobb där hon reser till varma breddgrader för att jobba bakom kamerorna med olika tv-produktioner. Hon skiner som en sol på sina bilder, har flyttat till Stockholm där hon syns ute i vimlet med sina vänner. 

Hon var bland annat med under inspelningen av årets Robinson. Ellinor är nämligen den som sitter i synk med deltagarna och frågar dem om vistelsen på ön. 

Scener från Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Ellinor följs idag av omkring 40 000 människor och följarna fullkomligt älskar henne. Under veckan valde hon även att bjuda dem på lite extra content. Nämligen material från tiden under Bonde söker fru. 

Hon berättade bland annat hur nervös hon var efter sin speeddate med Filip.

Ellinor Eke Göransson filmade under inspelningen. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Under tiden Ellinor befann sig på inspelningsplatsen filmade hon en hel del. Material som hon idag glömt att hon har. 

Bildkälla: ellinoreke/Instagram.

Av filmerna att tyda kan man se att Ellinor trots uppbrottet från Filip blickar tillbaka på det hela med positiva ögon och ser det hela som ett stort äventyr. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!