Paolo Roberto stöttas av följarna efter videon

Paolo Roberto möter stört stod på Instagram efter att ha publicerat sin senaste video. "SVT Kultur tyckte att man skulle skämmas om man har min träningsbok hemma".


Paolo Roberto, 54, försörjer sig idag som personlig tränare, kock och på sin webshop där han säljer italienska delikatesser. Utöver det så är han krönikör och han hörs i den egna podden Paolos podcast.

Roberto saknar inte vännerna i mediavärlden. I en intervju med Expressens Jens Liljestrand så öppnar Paolo Roberto upp om sitt nya liv. Han berättar att han har kvar sina "gamla polare från förorten och kompisar från kampsporten". 

Men tiden i tv-branschen är inget han verkar längta tillbaka till. 

– Sen var det så sjukt mycket pengar i den där världen att det inte gick att säga nej till, det är svårt att göra när man är 50 bast, då ger man inte upp en lavish lifestyle på det sättet. Det är inget fel på att vara programledare för "Farmen”, men det är inte riktigt jag. Ibland behöver man få fötterna riktigt undansparkade för att klara av att fatta nya beslut, sa Paolo Roberto till Expressen.

Paolo Roberto stöttas efter videon

Mycket har hänt sedan Paolo Roberto greps för sexköp i maj 2020, då han i en lägenhet på Östermalm köpte sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder" och hans företag går enligt honom själv bättre än någonsin. 

I en video på sin Instagram berättar han nu att han slagit försäljningsrekord och passar samtidigt på att ge en känga till SVT kultur samt Annika Strandhäll efter att de uttalat sig om Paolo. 

Paoli publicerade video. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

– Vilken jäkla månad. SVT Kultur tyckte att man skulle skämmas om man har min träningsbok hemma. Annika Strandhäll kunde inte hålla sig till sak under en debatt utan tar upp mitt gamla sexköp som jag erkänt, pratat om samt bett om ursäkt efter. Vad resulterade det i, jo en rabattkod där vi frågade om man ville stötta oss och köpa våra smaksatta olivolja, och ja, det blev storslaget rekord. Så tack Annika och tack SVT Kultur, säger Paolo i videon. 

I kommentarsfältet haglar det nu in kommentarer från följare som stöttar Paolo och anser att han blivit orättvist behandlad.

Några av kommentarerna. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

Paolo har ännu inte svarat. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!