Radioprofilen David Druid har gift sig.
Radioprofilen David Druid har gift sig. - Foto: PONTUS LUNDAHL/TT & Martina Holmberg / TT

David Druid visar upp lyckan – har gift sig med kärleken: "Äntligen"

Radioprofilen och programledaren David Druid har gift sig. På Instagram delar han och frun, Elena Samuelsson, med sig av dagen då de gifte sig.


Radioprofilen David Druid har medverkat i flera radio- och tv-produktioner genom åren. Han slog igenom som stand-up komiker under 2008 och har uppträtt på klubbar som Norra Brunn och Raw Comedy Club. 

David Druid har gift sig

Numera är han verksam som radiopratare och programledare hos Sveriges Radio, där han bland annat verkar som programledare för Morgonpasset i P3 tillsammans med Linnea Wikblad och Margret Atladottir.

På sociala medie-plattformen Instagram visar David Druid upp att han gift sig. Tillsammans med frun Elena Samuelsson visar paret nu upp hur de står vid altaret och säger ja till varandra. 

David Druid har gift sig med frun Elena Samuelsson. Foto: Skärmavbild Instagram/daviddruid

David Druids fru har valt att dela den lyckliga stunden med följarna på Instagram. I ett inlägg delar hon med sig av vigseln, som ägde rum under lördagen den 1 juli. 

"2023.07.01 är för evigt vår dag älskling! Igår fick vi äntligen gifta oss i kyrkan inför alla vi älskar. Som vi har längtat. Vår bröllopsdag blev precis så underbar som jag har drömt om. Äntligen, äntligen har jag fått gifta mig med min älskade @daviddruid. Ord kan inte beskriva vår kärlek och lycka. Wow, jag är bara så glad och tacksam!", skrev hon till inlägget.

Grattis till det lyckliga paret!

/
P3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!