Paolo Roberto
Detaljen i Paolo Robertos video stal fokus från receptet. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/Instagram

Paolo Roberto hånas efter videon: "Ormen slank ut..."

Paolo Roberto är en flitig instagrammare och lägger upp allt ifrån receptvideos till träningstips. Men en detalj i senaste videon har fått kommentarsfältet att explodera.


Paolo Roberto slår försäljningsrekord 

Mycket har hänt sedan Paolo Roberto greps för sexköp i maj 2020, då han i en lägenhet på Östermalm köpte sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder" och hans företag går enligt honom själv bättre än någonsin. 

I en video på sin Instagram berättar han nu att han slagit försäljningsrekord och passar samtidigt på att ge en känga till SVT kultur samt Annika Strandhäll efter att de uttalat sig om Paolo. 

Paoli publicerade video. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

– Vilken jäkla månad. SVT Kultur tyckte att man skulle skämmas om man har min träningsbok hemma. Annika Strandhäll kunde inte hålla sig till sak under en debatt utan tar upp mitt gamla sexköp som jag erkänt, pratat om samt bett om ursäkt efter. Vad resulterade det i, jo en rabattkod där vi frågade om man ville stötta oss och köpa våra smaksatta olivolja, och ja, det blev storslaget rekord. Så tack Annika och tack SVT Kultur, säger Paolo i videon.

Paolo Roberto hånas efter videon

Efter nyheten om rekordet fortsätter Paolo Roberto att vara aktiv på sina sociala medier. Hans följare uppskattar nämligen när han lägger ut recept och träningstisp. Det kan handla om motiverande videos från hans tidiga löpturer till hur man gör en supergod pasta på endast tre ingredienser. 

Och denna vecka ville Paolo tipsa om en riktig sommarklassiker – nämligen Limonchello-spritz med prosecco. 

Paolos gylf och naglar tog fokus. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

Sagt och gjort spelade han in en video där han demonstrerade hur man gör. Problemet var bara att många av följarna la märke till två andra detaljer. 



Ett gäng kommentarer. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

1. Att Paolo har gylfen öppen.

2. Att han har skitiga naglar. 

Men Roberto tycks i sedvanlig ordning ta det hela med en klackspark. Han skämtar till och med tillbaka med en följare om att han "ser var hon fäster blicken". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!