Isabella Resmark har en okänd koppling till kungen: "Opera"

Det är under fredagskvällen som Isabella Resmark dyker upp i Fångarna på fortet. Det många inte vet om tv-profilen är att hon har en okänd koppling till Kungafamiljen.


Har Isabella Resmark varit med i Robinson?

Isabella Resmark, 27, slog ned som en bomb i Robinson 2022. Till en början så mötte Resmark någonting utav en tittarstorm och många ställde sig skeptiska till henne och hennes framtoning. Men efter ett tag vände det och Isabella mötte starkt stöd hos tittarna. 

Efter att hon drabbats av lunginflammation samt testat positivt för covid-19 tvingades hon tyvärr att avbryta sin resa och åka hem till Sverige. Men, det var sannerligen inte sista gången hon skulle komma att dyka upp i TV-rutan. 

Säsongen efter klev hon in på nytt och den gången tog hon betydligt mycket längre, men strax innan finalveckan så halkade hon på målsnöret och tvingades åka hem efter en tävling. 

Men vad hände sen?

Vad gör Isabella Resmark idag?

Idag har Isabella flyttat hem till hemstaden Ängelholm där hon nu valt att hoppa på plugget. Någonting hon i en intervju med Nyheter24 skämtsamt kallar för "självskadebeteende".  

Vad hon pluggar till? Jo, nämligen läkare. 

Hur gammal är Isabella Resmark?

Isabella är 27 år gammal.

Isabella Resmark skadade ryggen under olycka

När Isabella inte pluggar till läkare tycker hon mycket om att umgås med nära och kära, vilket hon bland annat gjorde under midsommarhelgen tidigare i år. 

Men den festliga högtiden skulle komma att sluta läskigt. 

Isabella Resmark var med om en olycka. Bildkälla: Instagram

Isabella skadade nämligen ryggen. En olycka som kunde ha slutat betydligt värre än den gjorde. 

– Jag lekte spindelmannen på midsommar. Och ja trots att jag var spindelmannen lyckades jag att bryta ryggen. Eller ja, rättare sagt, det är en kota långt ned i ryggen. Jag hade tur i oturen för ju längre ned i ryggen man 'bryter' desto bättre är det för nerverna är lite förskonade där nere. Nu ska jag snusa och dricka kaffe. Och ta morfin. Mjau mjau på er, sa Resmark i sin video.

Har Isabella Resmark någon partner?

Isabella har ännu inte gått ut med att hon i nuläget är tillsammans med någon. 

Har Isabella Resmarks mamma någon koppling till kungafamiljen? 

Det inte många vet är att Isabella Resmark har en mamma som är berömd operasångerska. Susanne Resmark är en prisbelönt operasångerska som har haft framträdanden runt om i världen. Och inte nog med det. Hon har även tagit emot pris av kungen. 

När är Isabella Resmark med i Fångarna på fortet?

Isabella Resmark dyker upp i Fångarna på fortet fredag 8 september klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!