Kenza hyllas efter nya bikinibilden: ”Äntligen”

Kenza Zouiten Subosic följs av närmare två miljoner människor på Instagram. Under veckan delade hon en bild som skiljer sig åt från tidigare bilder. Och nu haglar lajksen in.


Kenza Zouiten Subosic, 32, lever familjelivets glada dagar tillsammans med maken Aleks och barnen NikolaDanilo och Sasha. Familjen bor i en lyxig lägenhet i centrala Stockholm (Vasastaden) och slog även tidigare i år till på ett hus i Norrtälje för omkring 7 miljoner kronor.

Men trots lyx, flärd och framgång så har vägen inte varit spikrak för influencermamman. 

Som 26-åring fick Kenza nämligen reda på att hon hade börjat kliva in i klimakteriet. 

"Efter utredning på IVF-kliniken visade det sig vara värre än vad vi hade kunnat tänka oss. Jag närmar mig klimakteriet. 26 år gammal fick jag höra att mina ägg snart är slut och att vi kanske behöver fundera på äggdonation", berättade Kenza då.

Kampen blev lång och utdragen, men mot alla odds och efter otaliga IVF-försök och hormonbehandlingar blev hon gravid på naturlig väg och födde Nikola juni 2019. S

om att det inte var nog med det så blev hon gravid igen och födde två år senare sonen Danilo och sedan kom lilla Sasha. 

Kenza hyllas efter bikinibilden

Varje vecka låter Kenza sina följare hänga med i den hektiska vardagen som småbarnsmamma och Influencer. Men nyligen valde hon att lägga ut content som stack ut från vardagens äventyr. 

I albumet Kenza lagt upp sitter hon och äter en glasstrut klädd i en bikini. Många följare menar att det är skönt att Kenza sitter i stolen som en vanlig människa istället för att stå och posera/vrida sig i ett försök att få bättre vinklar. 

Många kommenterade även Kenzas navel. Detta då många photoshopar sin navel efter att de fött barn vilket Kenza inte gjort. 

Fint att se!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!