Paolo Roberto Instagram
Paolo Roberto är aktiv på Instagram. - Foto: Instagram/TT Nyhetsbyrån

Paolo Robertos hårda känga i nytt klipp – dricker whiskey och röker: "För er som är sugna..."

Paolo Roberto får i bland feeling då han vill ge en välriktad känga. Och han gör det på sitt eget speciella sätt.


Paolo Roberto, 54, försörjer sig idag som personlig tränare, kock och på sin webshop där han säljer italienska delikatesser. Utöver det så är han krönikör samt hörs i den egna podden Paolos podcast. Han har även ett eget matmärke med en rad olika italienska delikatesser – såsom smaksatta oljor, pasta och tomatsåser. 

Det var efter att han greps för sexköp i maj 2020, som vardagen inte helt otippat förändrades. Paolo hade i en lägenhet på Östermalm köpte sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder". Efter skandalen fick han sparken från alla sina uppdrag hos TV4. 

Paolo Robertos känga: "Tack för..."

Paolo Roberto har många gånger pratat om att Annika Strandhäll ett par gånger tagit upp hans sexköp och anser att det hela är en del av en "cancelkultur". Bland annat har Strandhäll och Paolo Robeto setts munhuggas på Twitter och Instagram. 

Paolo Roberto menar dock att det hela gynnar hans affärer med sitt matmärke och att företaget nu slår rekord efter rekord. 

Annika Strandhäll. Bildkälla: Maja Suslin/TT

I ett nytt klipp sitter han och dricker whiskey, röker cigarr och pratar till kameran. 

– Måste tacka cancel culture, Paulina Brandberg och Annika Strandhäll! Ni har hjälp oss att tömma lagret på "Robertos shop" (Strandhäll för andra gången)! Till er andra får vi också tacka för alla köp och lite be om ursäkt för att det är lite utplockat på shopen. Men det är svårt att veta när både före dett ministrar och nuvarande ministrar ska försöka ”trycka” till mig… Det finns fortfarande San Marzano-tomater, smaksatta oljor och pasta för er som är sugna. Ny Lastbil kommer upp nästa vecka. Nästa gång hoppas jag att vår magiska försäljnings-duo ger oss en liten förvarning så vi kan fylla på lagret för nya rekord, säger han. 

I kommentarsfältet stöttas han nu av folk som tillhör hans trogna följarskara. 

Annika Strandhäll har inte kommenterat det hela. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!