Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso råkade dra en nip... - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso råkar visa LITE för mycket på sin senaste bild

Bianca Ingrosso publicerade nyligen en bild till sina 1.3 miljoner följare. Men bilden visar kanske en aning för mycket än det var tänkt.


Bianca Ingrosso, 28, lever just nu i en framgångssaga.

Skönhetsmärket Caia (som gjort henne ekonomiskt) oberoende blomstrar och har nu expanderat till USA och Storbritannien. I skrivande stund omsätter Beauty Icons Holding AB enligt "alla bolag" över 600 000 miljoner kronor, vilket ej är slantar som går av för hackor. 

Utanför succéföretaget så har även Bianca sin helt egen talkshow dit alla de hetaste profilerna, svenska som internationella bjuds in för att berätta om sina liv. 

Bianca driver även företaget Ani Who AB tillsammans med vännen Lovisa Worge. Ani omsätter i skrivande stund omkring 19 miljoner kronor. 

I slutet av förra året öppnade även CAIA en popup-butik på NK i Stockholm. Innan öppningen köade människor från klockan 05.00 och kön ringlade sig längst hela gatan. Även under helgen vallfärdade folk till Nordiska kompaniet för att få en glimt av Bianca samt köpa smink och hudvård. 

Bianca Ingrosso får popup-butik på NK. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Att ni sitter här utanför är overkligt. Kärleken jag känner för er alla. Detta bertyder allt för mig", skrev Bianca.

Men trots framgångssagan är det inte lätt att vara Sveriges just nu kändaste kvinna. I dokumentären "Imperiet Bianca" har tittare och följare fått bevittna den mörka sidan av kändisskapet som ofta gör sig påmind. 

– Man får ju se till så att hon äter, sover och tar hand om sig.... samt att hon inte tar åt sig av alla elaka saker som folk säger. Det har ju kommit fram folk på gatan som spottat på henne när hon är ute med hundarna, berättade Vanessa Lindblad. 

Bianca har även berättat att främmande män ofta dyker upp i hennes trappuppgång för att sitta och vänta på att hon kommer hem. 

Men på sin Instagram peppar följarna Bianca till max och fortsätter att överösa henne med kärlek. 

En av kommentarerna. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Nyligen publicerade Bianca en bild som skapade en hel del reaktioner – och det var av en lite speciell anledning. 

Bianca Ingrosso råkade visa lite... mycket hud

Denna gång skulle Bianca visa upp ett halsband från det egna märket ANI Jewels. Men i den fina bilder kan man säga att det syns.... någonting mer.

Alla vi som haft axelbandslös klänning har fått smaka på denna gamla goding då klänningen råkar glida ned... lite för mycket. 

Men vad gör egentligen det?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!