Sanna Guidetti
Sanna Guidetti publicerade en bild som fick oss att sätta i halsen. - Foto: Sanna Guidetti/Instagram

Råkade Sanna Guidetti precis lägga upp en snoppbild? "Ooops"

Sanna Guidetti publicerade ett album med bilder från sin mysiga helg. Och på en bild syntes en grej som fick följarna att hoppa till.


Sanna Guidetti har det senaste året kommit att bli en av landets mest aktuella influencers. Hon syns på alla hippa events, hänger med alla högaktuella kändisar och har själv blivit lite utav en innepinne ute på Stockholmskrogarna. 

Ingen sol har lyst så starkt som Sanna gjorde på sommarens festivaler veckorna efter att hon och maken John Guidetti flyttat hem till Sverige. Nu på höstkanten har hennes podd "Högt i tak" som drivs tillsammans med Rosanna Charles kommit att bli en Sveriges största och även på sociala medier växer Sanna konstant. 

I veckan har Rosanna och Sanna även valt att släppa ett extraavsnitt med Sannas make John Guidetti där de pratar om alltifrån motgångar inom yrket som proffsfotbollsspelare, skador till familjeliv och annat. 



Under helgen har Sanna både varit ute och festat loss med vänner samt varit hemma på familjemys. Bland annat fick hennes dotter ha lite Halloweenmys med sina kompisar hemma i Nacka-villan. Även Sanna klädde ut sig. Men trots det fick hon efter ett tag inte vara med. 

– De tyckte att jag var för gammal så jag fick inte längre vara med. Vad kul när jag ser ut.... så här, berättade Sanna och visade upp sitt spöksmink. 

Sanna Guidettis snuskiga detalj

Dock fick hon ha lite kul på egen hand också. Under fredagens galej med Sannas vänner flödade drinkarna och gänget såg ut att ha en riktig pangkäll. På en av bilderna som visar drinkbordet råkade en annan sak dyka upp från ingenstans. 

Öppnaren. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Nämligen ejn öppnare i form av en penis. Och ja, vad kan vara mer nödvändigt än en redig öppnare när man ska göra drinkar?

I kommentarsfältet har Sannas vänner lite kul åt det hela och en kommenterade "Ooops". 

Kul. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!