Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar att hon är bukis med en väldigt känd skådespelerska. - Foto: Akira Suemori/TT/Nyhetsbyrån

Pernilla Wahlgren är bukis med Hollywoodstjärnan: "Har legat med samma"

Pernilla Wahlgren har alltid varit väldigt öppen och ärlig kring sitt kärleksliv – och även om sitt sexliv. Nyligen berättade hon att hon är bukis med en väldigt känd skådespelerska.


Det var för cirka ett halvår sedan som Pernilla Wahlgren skapade stora rubriker i svensk media efter att hon berättat att hon legat med två personer under inspelningen av Let's dance 2012. 

Detta berättade hon om när hon svängde förbi Oslo med showgänget i "Pernilla har hybris". Gänget var nämligen där för att uppträda och blev inbjudna att bo på Petter Stordalens, 60, hotell samt att få äta frukost hemma hos honom och hans flickvän Märta Elander Wistén, 32.

Peter och Märta under frukosten i Wahlgrens Värld. Bildkälla: Discovery+

Sällskapet började prata om Let's Dance när Petters svenska flickvän Märta tar upp att hon vill att Let's Dance-dansaren Calle Sterner ska lära henne dansa.

Pernilla förklarar i programmet att Let's Dance har fått ryktet i Sverige att vara "skilsmässoprogrammet" på grund av att att deltagare inleder förhållanden med varandra och "otrohetsskandaler här och där".

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurrent, skrattar Pernilla under avsnittet, samtidigt som hela sällskapet brister ut i skratt.

Pernilla Wahlgren är bukis med superstjärnan

Danspartnern var Tobias Bader. Och lite senare i talkshowen BIANCA kom det fram att den andra inte var någon mindre än Marcus Schenkenberg.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: discovery+

– Jag råkade ju kasta ur mig det där kring att jag hade legat med två stycken under min tid i Let's Dance. Den ena visste alla om men inte den andra. Men självklart valde ju då Bianca att ta upp det i sin show. Unge, skrattar Pernilla. 

Under Wahlgrens Värld avslöjar Pernilla att hon och Tobias hade samlag. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

Men utöver att hunk-mackan och Pernilla delade en trevlig stund tillsammans så insåg Pernilla sedan att hon just nu blivit bukis med en av världens kändaste människor. 

– Ja då är man ju bukis med Pamela Andersson, skrattar hon. 

Marcus Schenkenberg dansade med Maria Bild 2012. Bildkälla: JANERIK HENRIKSSON / TT
Pamela och Marcus. Bildkälla: Mark J Terrill

Pamela och Schenkenberg hade en romans i början av 2000-talet. 

– Det var så kul för när jag står där i danslokalen med Tobias kommer Bianca inspringandes och berättar att jag hade haft en natt med Schenkenberg. Och där stod man vettu. Hej hej, berättar Pernilla. 

Wahlgrens värld ser du klockan 21.00 på Kanal 5.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!