Cassandra Klatzkow pojkvän
Cassandra Klatzkow berättar om pojkvännen. - Foto: cassandraklatzkow/Instagram

Så träffade Cassandra Klatzkow sin pojkvän

Det har länge varit många frågetecken kring Cassandra Klatzkows pojkvän. Men nu väljer hon att bjussa följarna på en hemlighet.


Cassandra Klatzkow, 37, är en av våra just nu hetaste influencers. Cassandra har under många år varit stor på sociala medier men det var inte förrän ett par år sedan som hon tillsammans med vännerna Elsa Ekman och Nadia Kandil skaffade podden "Det skaver" som handlar om allt mellan himmel och jord och till stor del – om livet efter trettio. 

I podden diskuterar tjejerna bland annat relationer och singelliv. Lyssnarna har fått följa med på vägen som nu lett till att alla tre i podden nu är i relationer. 

Och nu börjar många att bli nyfikna. 

Cassandra Klatzkow. Bildkälla: cassandraklatzkow/Instagram

Det var för cirka ett halvår sedan som Cassandera Klatzkow berättade att hon träffade någon och nu är superkär. 

Cassandra har valt att prata om sin pojkvän i podden utan att någonsin nämna hans namn. På Instagram har hon och tjejerna filmat under utekvällar då man skymtar pojkvännen lite här och var. 

Cassandra berättar om sin gastric sleeve

Det var i det senaste avsnittet av podden "Det skaver" som Cassandra tog bladet från munnen och berättade att hon gjort en magsäcksoperation vilket legat till grund till att hon tappat i vikt. 

Någonting som många lyssnare och följare länge undrat över. Då hennes ärr från operationen varit synliga på hennes bilder menar hon att det hela inte varit någon hemlighet men någonting hon behövt avvaktat med att prata om då det kan vara ett triggande ämne. 

– Jag tycker inte att man ljuger bara för att man inte berättar om någonting? Jag har inte retuscherat bort mina ärr från operationen vilket jag så klart hade gjort om det hela var en hemlighet, säger hon i podden. 

En annan sak som följarna länge varit nyfikna på var hur hon träffade sin pojkvän. Någon hon nu också svarat på. 

Så träffade Cassandra Klatzkow sin pojkvän

Det var under en frågestund som Klatzkow valde att svara på en annan fråga som ofta ställs till henne. Nämligen hur hon och hennes pojkvän fick kontakt med varandra. 

Cassandra visar inte upp sin kille än. Bildkälla: cassandraklatzkow/Instagram

"Ni kan få se hans torso och underkropp haha. Vi har några gemensamma vänner och har känt till varandra i många år men ej känt varandra. Men så en dag tog han kontakt med mig efter att ha sett mig och ja därifrån utvecklades en kärlek". 

Vem han är – det avvaktar hon med att berätta. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!