Niklas och Jenny väntar tillökning till familjen.
Niklas och Jenny väntar tillökning till familjen. - Foto: Stella Pictures

Jenny och Niklas Strömstedts glada besked: "Våra hjärtan svämmar över"

I januari 2024 kommer familjen Strömstedt få tillökning. "Våra hjärtan svämmar över", skriver Jenny Strömstedt på sin Instagram.


TV4 Nyhetsmorgons Jenny Strömstedt och maken Niklas Strömstedt hade Devon Rex katten Kerstin i många år. I slutet på oktober 2022 gick hon bort och blev elva år.

Hon var mycket omtyckt av det svenska folket och fick till och med ett eget Instagramkonto, där hon i skrivande stund har nästan 100 000 följare.

Förutom att engagera tiotusentals personer på Instagram skrev hon även en bok, som heter "Vid regnbågens slut finns en katt".

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har köpt katt

Men nu väntar familjen alltså tillökning. I januari kommer Jenny och Niklas Strömstedt få hem en kattunge.

På Instagram skriver Jenny: "ÄNTLIGEN! Välkommen hem i slutet av januari kära Britt-Marie IV Exilkung av Kanada (alltså i sinnet besläktad med @kerstinstromstedt vars mamma var själva konungen) Tilltalsnamn till vardags har vi ännu inte fått kläm på så ber att få återkomma. Tack @fiddlestix58 och @lisaderkert för förtroendet. Våra hjärtan svämmar över".

Får hem en Devon rex-kattunge i januari

Den lilla kattungen som kommer till familjen i januari är, precis som Kerstin, av rasen Devon rex. Det betyder att deras päls är lockig eller vågig.

Enligt kattförbundet SVERAK är rasen känd för att vara livlig, intelligent, företagsam och pratar gärna med en mild, behaglig röst

Stort grattis till tillökningen!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!