Maja Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf vädjar till sina följare. - Foto: Stella Pictures

Maja Nilsson Lindelöf tvingas operera livmodern: "Kolla er"

Det var under onsdagen som Maja Nilsson Lindelöf gick ut och berättade att hon under måndagen, efter att ha gjort en upptäckt hos sin gynekolog tvingades till operation för att operera sin livmoder.


Maja Nilsson Lindelöf, 30, är en kvinna med många strängar på sin lyra. 

Hon är influencer, entreprenör och driver klädmärket Lis Bonne Atelier som minst sagt säljer som smör. Sommaren 2023 var hon en av sommarpratarna i P1, och hennes sommarprat var ett av årets mest lyssnade. I sommarpratet öppnade hon för första gången upp om sin bror Albin som diagnostiserats med schizofreni.


Hon pratade även öppenhjärtligt om den långa ätstörningen hon drabbades av och vad som fick henne att kämpa sig ur den. 

– Min största dröm har alltid varit att bli mamma. Och den drömmen skulle inget få ta ifrån mig, berättade hon. 

Och så blev det. Idag har Maja och Victor Nilsson Lindelöf två söner,  Ted-Louie, 5, och Francis, 2,5. Men ännu känner hon sig inte klar. Maja har nämligen flera gånger berättat för sina följare att hon gärna vill ha en dotter. 

Någonting Maja hyllats för är att hon både på sin Youtube-kanal och på sin Instagram är väldigt öppen och ärlig med sina följare. Och under onsdagen dök ett väldigt ärligt inlägg upp på hennes Instagramstorie där hon berättade att hon opererats samt en vädjan till sina följare. 

Maja Nilsson Lindelöf:"Gå och kolla er"

I inlägget ser man att Maja ligger i en sjuksäng. Hon har i sin text skrivit att hon opererat sin livmoder men att hon mår bra och nu fokuserar på vila. 

"En påminnelse till er alla. Denna måndag opererade jag min livmoder. Jag har under en period inte mått så bra och känt att någonting är fel med kroppen. Jag har gått till olika läkare men det var efter att ha varit hos gynekologen som vi hittade flera saker", skriver hon. 

Hon fortsätter: 

Maja Nilsson Lindelöf skrev ut ett inlägg. Bildkälla: majanilssonlindelof/Instagram

Jag mår bra nu och är hemma för att vila. Jag vill bara påminna alla kvinnor där ute att ta er hälsa på allvar och att ta hand om er. Gå på era cellprov. Gå till gynekologen. Kolla era bröst. Lyssna på kroppen. Känner du att någonting känns fel – boka en tid. Och har det gått ett tag – boka en tid. Massa kärlek alla er kvinnor där ute. Låt oss påminna varandra om det här", avslutar hon. 

Vi hoppas att Maja under omständigheterna mår bra. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!