Chers dotter ska bli man

Sångerskan Chers dotter ska genomgå ett könsbyte.


Divornas diva Cher har inte haft den bästa av relationer till sin dotter Chastity Bono, som hon fick tillsammans med maken Sonny. I medierna har det om och om igen skrivits om hätska bråk mor och dotter emellan. Och ett av problemen tycks ha varit dotterns läggning. Men kanske blir det bättre med en son?

Ja, man kan ju alltid hoppas nu när Bono ska genomgå ett långdraget könsbyte för att bli man. Sedan hon påbörjade behandlingen i början av året har hon bett familj och vänner att kalla henne för Chaz. Senare i år kommer 40-åringen att genomgå en operation för att få manliga könsdelar.

– Chaz har gjort det modiga valet att stå för sin riktiga identitet. Han är stolt över sitt val och tacksam för det stöd och den respekt som har nära och kära har visat, säger Chastity Bonos pressagent, enligt Music-News.com.

Chastity är känd som författare och dokukändis hemma i USA. Sedan hon kom ut som lesbisk för tjugo år sedan har hon kämpat för HBT-rättigheter, något som fick Cher att klippa alla band med sin dotter.

– Jag har alltid föreställt mig att hon skulle gifta sig och skaffa familj, förklarade Cher.

På senare tid verkade de båda dock ha försonats. Något som fick HBT-publiken att omfamna Cher ännu mer som gayikon.

– Min mamma är överlycklig över att jag går ner i vikt och blir hälsosam, men när det kommer till hennes stolthet över mig så tror jag inte det finns något jag skulle kunna göra där för hon är redan stolt över mig, sa Chastity Bono om sin försoning med mamma Cher, enligt Music-News.com.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!