Adam Tensta gör reklam för kondomer

Kondomer delas ut till hundra kändisar.


Artisten Adam Tensta och mediaprofilen Calle Schulman hjälper till att göra reklam för kondomer.

Det är Lafa, Landstinget Förebygger Aids, som ligger bakom kondomkampanjen. Tanken bakom kampanjen är att varje kondom innebär en historia. Frågan som ställs är: Vart tar 100 000 kondomer vägen i sommar?

100 000 kondomer delas ut på festivaler, inneställen och taxibilar under sommaren. Allmänheten uppmanas att blogga om tillfället då kondomen användes på kondom08.nu.

Det är där kändisarna kommer in. De första hundra kondomerna har delats ut till olika kändisar. Däribland Adam Tensta och Calle Schulman. Adam fick nummer ett och Calle nummer nitton.

– Alla vet ju att det är viktigt att använda kondom men samtidigt hittar man på tusen ursäkter för att slippa. I Sverige är vi sämst i världen på att använda kondom och det vill Lafa ändra på, säger Roger Kempe, vd och projektledare på reklambyrån Ester som utformat kampanjen, till Dagens Media.

Om ni läser en historia där signaturen är nummer ett eller nitton så vet ni vilka som varit med om den.

Nummer 6724 skriver såhär:

"Igår gick jag hem med en kille från ett känt rockband. Så klart bodde han i en äcklig lägenhet i SOFO vid nytan. Killen som jag inte vill nämna vid namn hade en massa bilder och tidningsurklipp på sig själv ovanför sängen. Så himla grisigt, världens turn-off!! Ps. Han hade dessutom en mikroskopiskt liten penis. HAHA /Groupien"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!