Vanessa Hudgens nakna mobilder

High School Musical-stjärnans nya nakenskandal är värre än någonsin.


Vanessa Hudgens har haft otur igen. Just när hennes nya film Bandslam har premiär sprids nu bilder av det grövsta laget som sägs föreställa Disneystjärnan som poserar naken. Någon ska fått tag på hennes blackberry-telefon som var fullproppad med nakenbilder så avklädda att Snyggast.nu aldrig hade tillåtit dem.

Det här är inte första gången Vanessa Hudgens är med om att nakenbilder på henne sprids via nätet. För två år sedan chockades USA av erotiska bilder som Hudgens skickat till sin pojkvän Zac Efron som var hennes motspelare i High School Musical. Något som såg ut att förstöra hennes karriär inom Disney.

Zac Efron har senare haft nya framgångar inom musik och film medan Vanessa fortfarande mest står och stampar. Men det såg ut att ljusna med en stundande roll i Zack Snyders "Sucker Punch" där hon ska spela en prostituerad.

Med tanke på den popularitet Vanessas nakenbilder åtnjutit på nätet kanske en modellkarriär vore något. I modemagasin som ID, Vogue och Love slänger kändisarna av sig kläderna men på nätet är det fortfarande en synd inom Disneykretsar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!