Brown bet Rihanna i örat

Nu har det läckt ut riktigt otäcka detaljer om Chris Browns systematiska misshandel av Rihanna.


Bråket började redan på väg hem från Grammy-förfesten. En upprörd Rihanna slog till instrumentpanelen i Chris Browns bil. Det fick honom att se rött. Chris bromsade ned farten, bara en aning, och försökte knuffa ut Rihanna från bilen. När det misslyckades började han i stället att slå henne.

Chris Brown styrde bilen med sin vänstra hand. Den högra handen använde han till att dela ut slag efter slag mot Rihanna. När hon tittade på sina skador i bilens spegel kom det första hotet från Brown.

– Jag ska slå ihjäl dig så fort vi kommer hem. Vänta du bara. Vänta och se, sade han till Rihanna.

Då ringde Rihanna sin assistent. Trots att assistenten inte svarade så låtsades Rihanna som att hon hade fått kontakt – och att hon bad assistenten om polishjälp. Allt för att få Chris att sluta slå.

För Chris Brown var det som att hälla bensin på eld.

– Det där var verkligen det dummaste du kunde göra. Nu ska jag verkligen döda dig, skrek han och började slå henne igen. Rihanna försökte skydda sitt ansikte, samtidigt som hon försökte fly från bilen.

Men Chris ökade bara farten. De automatiska bildörrarna gick i lås. Chris lade sin arm runt hennes nacke i en nacksving som nästan fick henne att svimma av. Sedan bet han hennes vänstra öra.

Mardrömsmisshandeln slutade inte förrän Rihanna lyckades krossa bilrutan med sin sko, skriver The Sun, som har tagit del av den polisrapporten som nu läckt ut.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.