Därför dumpade Carolina Gynning sin sambo

Nu kommer sanningen fram om Mattias Trotzig och Carolina Gynnings uppbrott.


Det var i april i år som förhållandet mellan prinsessan Madeleines ex Mattias Trotzig och Carolina Gynning blev offentligt. Bara två månader efteråt bestämde sig paret för att flytta ihop.

Lyckan verkade total när tevestjärnan berättade att duon letade efter en ny lägenhet och även om att hon ville gifta sig och skaffa barn.

– Det är dags att gifta sig. Det kan ske när som helst. Jag är inne i en ny period i mitt liv där jag vill bilda familj. Jag vill ha business, man, kids and dogs. Jag skulle gissa på 18 månader till barnet kommer, sa Carolina till Expressen.

Men lyckan blev inte långvarig. Svartsjuka började skapa sprickor i kärleken.

– De var väldigt nära i början men sen sågs de inte lika mycket. Carolina var ofta borta och satsade hårt på karriären, hon hade sin japanska teveshow och resorna med boken och parfymen, säger en källa enligt Aftonbladet och fortsätter:

– Han ville ha en tjej som är hemma mer. Han vill vara huvudpersonen men i det här förhållandet var det Carolina som var huvudperson.

Även Mattias Trotzigs hårda festande blev ett problem. Till slut tröttnade Carolina Gynning och flyttade ut. I sin blogg skriver hon att hon för närvarande bor i en väns bostad. Paret har hittills valt att inte kommentera uppbrottet men senast i förra veckan sågs Gynnings exsambo ute på klubb.

– Han satt med tio kompisar i vip-området med en massa tjejer runt omkring. Han såg ut att vara på festhumör, han verka inte sörja i alla fall, säger ett ögonvittne enligt Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!