Katrin: "Dogge är en kyckling"

Nu ger sig Katrin Zytomierska in i leken och pikar rapparen Dogge Doggelito.


Först var det Bingo Rimér som gav sig ut i media för att få Dogge Doggelito att anta K1-utmaningen. Nu följer flickvännen och bloggerskan Katrin Zytomierska efter och pikar rapparen.

"Men gud så fjantig han är den där Dogge, då! Vågar han inte möta mitt lilla gosetroll i ringen?! Men det är inte alls farligt Dogge. Bingo är inget att vara rädd för. Han har i och för sig en del tatueringar på sin kropp, men du ska inte låta dig luras av dem.", skriver hon sin blogg.

Dogge har hittills uppgett att han valt att avstå från matchen mot Bingo Rimér eftersom han fått ett mer välbetalt erbjudande.

"Men det kan ju inte vara så att du känner dig skrämd av Bingo. Det är ju inte möjligt. Du Dogge är ju jättetuff med pitbullhundar och förortshomies och brytning och värsta musklerna på kroppen. Du knockar min lilla kille ba tjoff säger det så ligger han och gråter och så är du kungen.", skriver Katrin Zytomierska.

Om det går att skönja någon ironi eller inte är väl upp till var och en att avgöra men kanske är det trots allt sant att pennan är vassare än en rak höger.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!