Blondinbella nobbade riksdagen

Isabella Löwengrip firade sin 19-årsdag med tårta och sina kommande bokläsare.


Isabella Löwengrip firade sin 19-årsdag på Collage i Stockholm med vänner och tårta. Isabella som varit brunett senaste tiden var blond igen och klädd som supergirl.

– Vid motgångar försöker jag tänka positivt och då föreställer jag mig som en supergirl, säger Isabella Löwengrip till Nyheter24.

Bloggare har också mer och mer börjat inta böckernas värld. Nyligen var Carolina Gynning med i kulturprogrammet Babel och pratade om sin andra bok Ego Woman. Profiler som Alexander Schulman och Linda Skugge har tidigare släppt "bloggböcker", men Blondinbella börjar i romanform.

– När man bloggar brukar man ju få jobba med språket, säger hon.

Hon kommer inte att göra politisk karriär som partikollegan Anton Abele i första taget. På festen närvarade bland annat Christer G Wennerholm, moderat landstingsråd i Stockholms läns landsting.

– Jag har kontaktats av partiet om att ställa upp inför valet, både i valet till kommunen och riksdagen. Men jag känner mig ännu för ung, och satsar eventuellt på nästa val. Nu är det juridiken som gäller, säger Löwengrip till Nyheter24.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!