Chris Martin anklagas för otrohet

Det blåser upp till rejält triangeldrama mellan Chris Martin, frun Gwyneth Paltrow och filmstjärnan Kate Bosworth.


Coldplays frontman Chris Martin är lyckligt gift med skådespelerskan Gwyneth Paltrow eller åtminstone var det många som trodde det. För nu tycks ett riktigt triangeldrama vara på uppseglande.

Ett ögonvittne har nämligen trätt fram och avslöjat Chris Martin som en riktig player. Och den andra kvinnan råkar vara ingen annan än Alexander Skarsgårds flört Kate Bosworth.

– Jag kunde inte tro mina ögon. Där stod Chris och Kate och hånglade mitt framför folk. Först trodde jag att det kanske var Gwyneth men när jag såg hennes ansikte var det tydligt att det var Kate, säger källan enligt .

Nyligen skilde sig Gwyneth Paltrows nära väninna, superstjärnan Madonna från Guy Ritchie och kanske följer Storbritanniens andra powerpar samma väg efter sex års äktenskap. Men att det skulle förekoma någon sorts otrohet var Chris Martin snabb med att förneka.

– Den här historien är helt falsk. Det har helt enkelt aldrig ägt rum. Hon må ha varit i samma rum som honom, men han har ingen affär, kysste henne inte eller höll hennes hand, säger Chris pressagent enligt .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!