Pattinson skäms för sin kropp

Superhunken Robert Pattinson förklarar nu att han skäms för sin kropp.


Twilight-hunken Robert Pattinson skäms rejält inför den nya filmen New Moon som kommer upp på svenska biografer om bara någon vecka. Anledningen är att han tvingats visa upp sin kropp.

– Det är verkligen pinsamt, speciellt när Taylor har fjortonpack eller någonting sådant, skrattar Robert Pattinson fram enligt Heat Magazine.

Och Pattinson var inte den enda som låtit sig imponeras av Lautners nya biffiga utseende. Även Kristen Stewart som spelar Bella Swan lät sig väl ögonsmakas.

– Han är en helt annan person fysiskt sett. Det tog honom så mycket tid. Han är så hängiven. Det coola är att det inte bara är fysiskt. Du märker det på hela honom, bara på hans attityd, förklarar Stewart enligt Telegraph och fortsätter:

– Skillnaden mellan ungen som gjorde Twilight och grabben nu är ganska slående. Han gjorde till och med sina egna stunts. Han sköt sig själv genom ett fönster med en katapult, det var verkligen imponerande.

Det låter sannerligen som den filmiska rivaliteten mellan varulv och vampyr håller i sig även i verkliga livet. Och för fansen är det bara att välja. Team Edward eller Team Jacob.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!