Xtina dissar Lady Gaga

Klorna har åkt fram. Fräsandet är i gång. Catfight mellan Lady Gaga och Xtina.


Christina Aguilera lanserade sitt artistnamn Xtina. Hon ändrade stil. Blont långt hår med lugg. Svart dräkt la catwoman. Snarlikt stjärnskottet Lady Gaga. Inte sådär jättelyckat. För nu anklagas stjärnan för plagiat. Och inte den musikaliska sorten.

"I en tid nu har vi skrivit om hur Christina Aguilera har, ehm, "inspirerats" av Lady Gaga - både visuellt och musikaliskt", skriver USA:s störste bloggare Perez Hilton.

Rykten om påståenden som fått sångerskan att reagera. Och nu går Christina Aguilera till attack. För att skydda sin nya image. I en intervju med LA Times berättar stjärnan om sin syn på saken och Lady Gaga.

Vad säger du till dem som påstått att du lånat din stil av Lady Gaga?

– Du vet, det är lite kul att du nämner det. Jag blev uppmärksammad på den här personen för inte alltför länge sedan. Jag är inte riktigt säker på vem den här människan är, för att vara ärlig. Jag vet inte om det är en man eller kvinna. Jag var helt enkelt inte säker. Jag spenderar faktiskt inte min tid på internet, så jag antar att jag levt lite under en sten, säger Christina Aguilera till LA Times.

Känns som en lite David och Goliat-fajt, eller?

Lady Gaga eller Xtina?

Xtina eller Lady Gaga?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!