Di Leva nekar till misshandel

Thomas Di Leva förnekar att han skulle ha slagit sin före detta flickvän, men exet står fast vid sitt ord.


I november förra året fick polisen in ett larmsamtal om att en manlig artist hade misshandlat sin flickvän. Anmälan gjordes men förundersökning lades ner för att kvinnan vägrade samarbeta.

Thomas Di Leva har valt att berätta att det var han som var den anklagade artisten och slår sig nu fri från anklagelserna.

– Alla som någon gång varit i kontakt med mig vet hur starkt jag tar avstånd från all form av våld. Alla vet att jag tror på kärleken och att jag vill dela med mig av den. Jag har aldrig lyft min hand mot någon av mina medmänniskor. Det gör anklagelserna särskilt svåra att hantera, skriver han på debattsajten Newsmill.

Di Levas ex-flickvän, skådespelerskan och stå upp-komikern, Zinat Pirzadeh står fast vid det hon tidigare sagt till Expressen om sångarens kontrollbehov och svartsjuka.

– Thomas Di Levas ord ekar tomma för mig nu när jag vet vad de döljer. Kärlek är hur man handlar, inte vad man säger. Jag tror att allt fler inser det. Jag har lämnat det som hänt bakom mig och vägrar låta mig behandlas illa mer. Och sätter därmed en punkt för allt som hade med Di Leva ett göra. Jag har gått vidare, säger Pirzadeh till Expressen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!