Det ryktas att Sandra inte vill skiljas eftersom maken då kanske släpper en sexvideo där hon deltar.
1 av 2
Det ryktas att Sandra inte vill skiljas eftersom maken då kanske släpper en sexvideo där hon deltar. - Foto: AP Photo/Chris Pizzello/Scanpix
Jesse James och Sandra Bullocks äktenskap – bara en fasad?
2 av 2
Jesse James och Sandra Bullocks äktenskap – bara en fasad? - Foto: All Over Press

"Sandra Bullock i sexvideo"

En riktigt snuskig sexvideo kan vara anledningen till att skådespelerskan ännu inte skilt sig från maken Jesse James.


Skådespelerskan Sandra Bullock har det tufft just nu. Sedan makens otrohetsskandal avslöjades har Bullock hållit sig gömd och försökt att rida ut stormen.

Och det är nog många som undrar varför skådespelerskan inte lämnat in skilsmässopapprena än.

Nu kan vi ha fått svaret - det ryktas nämligen att Sandra är rädd för att Jesse James ska hämnas. Och inte på vilket sätt som helst, utan genom att släppa en sexvideo med honom och Sandra.

- Hon har varit orolig för att han kommer att hämnas och skada hennes rykte om hon vill skiljas, Hans beteende är så oberäkneligt just nu att hon inte vill driva honom över kanten, uppger en källa för Radar Online.

Enligt uppgifter har James minst tolv sexvideos. I en av filmerna ryktas James ha bundit fast en kvinna och har sex med henne - samtidigt som han gör nazisthälsningen.

Uppgifterna om att Sandra ska ha deltagit i en av filmerna har ännu inte bekräftats. Journalisten Ian Halperin hävdar att videon bland annat innehåller grovt analsex.

Vad tror du, sant eller falskt?

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!