1 av 6
- Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.
2 av 6
- Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.
3 av 6
- Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.
4 av 6
- Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.
5 av 6
- Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.
6 av 6
- Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.

"Paulina är mognare än Rosing"

Nyheter24 kartlägger årets hetaste bloggpar – Hugo Rosas och Paow. 


Hugo Rosas är bara 20 år. Men han har redan hunnit vinna både Linda Rosings hjärta i teveprogrammet Den rätta för Rosing, och nu är han tillsammans med bloggerskan Paow.

Paow och Hugo befinner sig just nu på semester i Grekland, men Hugo sig ändå tid att besvara Nyheter24:ses frågor om allt från svartsjuka, sex, bråk och de tuffa utmaningarna han gör under namnet The Challenge Boy.

Du och din flickvän Paulina har träffats nu i en månad, men det verkar som att ni bråkar en hel del. Kommer förhållandet att hålla?

– Alla människor är olika och på vissa saker tycker jag och Paulina olika, därför uppstår det lite tjafs. Men hittills tycker jag inte vi haft några större påfrestningar på förhållandet. Jag hoppas att det kommer hålla.

Du verkar inte ha några problem med att träffa tjejer, hur kommer det sig att valet föll på Paow?

– Nej det har jag väl inte. Paulina är en underbar människa och vi är väldigt lika till sinne och sätt. Sedan så kommer vi bra överens för det mesta och sen så förstår vi varandra. Det är inte alla som förstår själva "bloggandet"

Hur skiljer sig Paulina från Linda Rosing?

– Paulina är lite mognare till sättet..

Hur kommer det sig att Paows kompis Annie skrev i sin blogg att du är en player och att du lurar Paulina?

– Annie åkte till Grekland med Paulina och sedan när jag kom ner så tror jag att Annie kanske kände sig lite som det femte hjulet och nu pallade hon inte mer och var tvungen att hävda sig på något sätt. Sedan så ville hon väl ge mig en extra känga för vi kommer inte så bra överens.

Ligger det ingen sanning alls i det hon skrev?

– Player är mitt gamla jag. Jag har inget behov av att playa runt längre. Se bara min video om när jag hittade mitt kall "Challenge boy". Fast min definition av player kanske inte är samma som andras definition.

Tycker du att du är lik Ronaldo?

– Haha, jag får höra det ganska ofta, men själv tycker jag absolut inte det, kanske mer lik den gamla feta Ronaldo från Brasilien.

Du dissar Kissie en hel del, varför har du så mycket emot henne?

– Jag har ingenting emot henne jag tycker bara hon är rolig och ful.

Berätta lite om dina actionuppdrag som du gör under namnet The Challenge boy?

– Varje vecka presenteras fyra olika uppdrag på bloggen. Läsarna röstar på det uppdraget dem vill att jag ska utföra och jag måste utföra det vinnande uppdraget. Det är det som är själva nischen med bloggen, bangar jag ur så faller ju hela idén.

Vilket är det sjukaste uppdraget du har gjort?

– Åka genom biltvätten tror jag, det höll på att gå lite illa men det syns inte i filmen vi valde att klippa bort det, jag vägrade visa läsarna när jag grät och grät, haha. Här är klippet!

Finns det något uppdrag du aldrig skulle göra?

– Jag hatar småkryp men annars är jag inte rädd för mycket, säger Hugo Rosas till Nyheter24.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.