Russel Band fick upp en...
1 av 2
Russel Band fick upp en... - Foto: All over press
Barbie i röven. Well Done!
2 av 2
Barbie i röven. Well Done! - Foto: Mark Lennihan/AP/SCANPIX

"Därför körde jag upp en Barbie i röven"

I Playboy förklarar Russell Brand varför han slutat ligga med groupies, varför han gillar att hänga med horor och hur man sticker upp en Barbiedocka i röven - lättast.


Russell Brand avslöjar det mesta och lite till när han får utrymme i Playboy. Stjärnan talar öppet om hur han tidigare låg med alla groupies som ville, men att allt slutade när han tvingades att ta in på sexrehab.

– När det var som värst hade jag flera personer som hittade tjejer åt mig. Jag var som en vinexpert: "Jag letar efter något franskt med fruktig smakt och ekkänsla, säger komikern och skrattar till Playboy.

– Men efter ett tag når en punkt där det blir rätt meningslöst, säger han till Playboy.

Länge var han också sjukligt intresserad av prostituerade, något som grundlades när hans pappa köpte sex till sin 16-årige son.

– Det var faktiskt en av de mest spännande upplevelser jag har haft i hela mitt liv. Jag har haft en udda dragning till prostituerade sedan dess. Jag gillar att hänga ute med dem och prata med dem. Prostituerade är de mest fascinerande kvinnor i världen som jag har mött, säger han till Playboy.

Under ett framträdande i London fick en chockad publik se stjärnan stoppa upp en Barbiedocka - i rumpan. "En protest mot konsumtionssamhället och kvinnosynen" menar Russell Brand och varnar samtidigt för att i satiriskt syfte stoppa upp saker i ändtarmen.

- Jag valde till sist en Barbiedocka på grund av formen på den. Den går in lättare, om du förstår vad jag menar, säger han till Playboy.    

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!