Anna Bergendahl.
1 av 2
Anna Bergendahl. - Foto: Christian Thomassen / Scanpix NORGE
Didrik Sollis känner knappt...
2 av 2
Didrik Sollis känner knappt... - Foto: Lise Åserud / Scanpix NORGE / SCANPIX

Bergendahl: Jag vill inte begränsa mig

Anna Bergendahl stod tätt ihop med norrmannen Didrik Solli när sångarna mötte pressen inför Eurovison Song Contest.– Många undrar vad jag tycker om honom, vad som pågår mellan oss, säger schlagerstjärnan.


Inför Eurovision Song Contest har romansrykten spridits om svenskan Anna Bergendahl och norrmannen Didrik Sollis.

Och inte undra på det. När deltagarna mötte pressen stod de tätt ihop och höll om varandra.

– Många undrar vad jag tycker om honom, vad som pågår mellan oss. När en tjej och en kille liksom håller om varandra är det lätt att folk tror någonting. Vi är bara vänner och känner knappt varandra, säger Bergendahl till Aftonbladet.

Bergendahl, som tidigare berättat om att hon är bisexuell, förklarar att det är en ren slump att hon bara dejtat killar hittills.

 – Jag tycker att det blir fel när man ska begränsa sig. Jag är bara 18 år, än så länge har jag bara träffat killar och jag vet inte vad som händer i framtiden. Jag kan inte få nog av kärlek och om det sedan är till en man eller kvinna spelar ingen roll, säger hon till Aftonbladet.

– Jag har varit attraherad av kvinnor, det tror jag är naturligt. Ålder spelar inte heller någon roll. Jag kanske vill leva med en kvinna, säger hon till Aftonbladet.

Och gaypubliken älskar Sveriges nya schlagerstjärna.

– Jag tror att hon vinner en helt ny respekt i gayvärlden genom att avdramatisera synen på sin sexualitet, säger Ronny Larsson, redaktör på gaytidning QX, till Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!