1 av 2
- Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
2 av 2
- Foto: Stig-Åke Jönsson / SCANPIX

Bokningarna haglar åter över Carola

"Nu har det bara exploderat."


Sångerskan Carola Häggkvist kan se fram emot en fullspäckad sommar.

Sedan floppen i Melodifestivalen 2008 har Häggkvist legat lågt och hennes planerade 25-årsjubileum samma år firades inte med det dunder och brak som många fans hoppats på.

Men efter framträdandet på Daniel Westlings svensexa nyligen blev intresset för sångerskan åter enormt och nu haglar bokningarna över stjärnan.

– Nu har det ju bara exploderat med jobb, förfrågningarna har kommit väldigt sent. Men jag trivs bäst och jobbar bäst när det är mycket, säger hon till Aftonbladet.

Sångerskans nära relation till kungafamiljen har varit en bidragande faktor till hennes comeback och hon är en av artisterna som ska uppträda på kronprinsessan Victorias bröllop den 19 juni.

– Efter det och att det blev officiellt att hon ska uppträda på bröllopet blev vi nerringda med förfrågningar. Intresset är enormt och Carola har en hektisk tid framför sig. Hon blev till exempel intervjuad av The Times tidigare i tidigare i veckan om hennes bröllopsuppdrag. Hon är ett superproffs, säger hennes presskontakt Lili Assefa till Aftonbladet.

Under söndagen uppträdde Carola för brudparet under Skansens nationaldagsfirande. I sommar kommer hon att ge flera konserter och planerar även att släppa ett nytt album.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!