1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Cheryl på intensivavdelning - sjukare än någonsin

"Det är mycket mer allvarligt än man tidigare trott."


Under söndagskvällen lades Girls Aloud-sångerskan Cheryl Tweedy in på sjukhus efter att en läkare fastställt att hon smittats av malaria. Sjukdomen kan i extrema fall döda.

Men hennes tillstånd är allvarligare än man tidigare trott - risken att hon inte blir fullt återställd förrän om ett halvår. Just nu vårdas hon på en intensivavdelning som behandlar tropiska sjukdomar.

– Det är mycket mer allvarligt än man tidigare trott. Alla trodde att hon skulle må bra efter ett dygn men hon har inte visat några tecken på förbättring. Hon är väldigt sjuk och kommer inte att lämna sjukhuset på ett tag. Alla håller andan, säger en källa till The Sun.

Sångerskan har arbetat konstant sedan uppbrottet från exmaken Ashley Cole, i ett desperat försök att lämna hans otrohetsskandaler bakom sig. Men Cheryls hektiska schema har tagit kål på hennes immunförsvar - i brist på fysisk kraft har malarian därför kunnat ta över hennes kropp.

Läkare är dessutom oroade över eventuella skador på sångerskans lever, eftersom hon även fått hårda biverkningar av medicinen som hon tagit för att bekämpa den tropiska sjukdomen.

– Det ser inte bra ut. Det finns risk för att hon fått permanenta skador på sin lever eftersom hon är så späd, uppger en annan källa för The Sun

Tweedy kommer inte att kunna medverka som domare i teveprogrammet X Factor och hennes manager är nu inställd på att ställa in lanseringen av sångerskans nya album i oktober.

Det var under lördagen som Cheryl kollapsade mitt under en plåtning - av vad man först trodde var extrem utmattning. Senare konstaterades att malaria var orsaken till kollapsen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!