1 av 9
- Foto: Nyheter24
2 av 9
- Foto: Niklas Larsson / SCANPIX
3 av 9
- Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
4 av 9
- Foto: Mats Andersson / SCANPIX
5 av 9
6 av 9
- Foto: Fredrik Persson / SCANPIX /
7 av 9
- Foto: Erik Abel / SCANPIX
8 av 9
- Foto: Charlotte Brunzell/All Over Press
9 av 9
- Foto: CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

Innelistan

Nyheter24:s Quetzala Blanco punktmarkerar veckans hetaste kändisar – och de som är totalt iskalla.


1. Helena Seger Att en WAG blir utnämnd till årets bäst klädda kvinna av tidningen Elle sticker i ögonen på modefolket, men valet var helt rätt. Så kan ju fashionsurpupporna sitta där med sina särkar och deppa bäst de vill.

2. Rebecca & Fiona Dj-duon bjöd på årets skratt när de klädde ut sig till och han den andra dåliga vad han nu heter (Daniel Adams Ray??) på Grammisgalan.

3. Lykke Li Den 2 mars släpps Lykke Lis album Wounded Rhymes, men tills dess får vi hålla till godo med totalt utklassande singeln Get Some. Lyssna här.

4. Aron Flam När ska gummorna o gubbarna där borta på Getingen kicka riksnöten Marcus Birro och ersätta honom med Aron Flam? Det vore något.

5. Kleerup och Plura Prata om det - rockgrabbversionen. För det här är väl inte en slump?

Ute:

Peter Settman För att försöka förstå det svenska folkets komplexitet så genomled jag en stund av det helt vedervärdiga underhållningsprogrammet Minuten. Tarvligt, hysteriskt och totalt idiotiskt. Att Settman dansar runt som en pinsam gubbe på firmafest också? Obehagligt är ordet. 

Helena Bergström Nästa vecka är det dags för Guldbaggen och Helena Bergström är helt utom sig. När ska hon sluta gnälla?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Innelistan