1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Aniston är alkad och behöver rehab

Jennifer Aniston har blivit alkoholist, sörjer Brad Pitt och snackar skit om Angelina Jolie.


Jennifer Anistons vänner är oroade över hennes hårda supande. Nu vill vännerna att att stjärnan checkar in på rehab. Anistons filmer floppar en efter en och männen flyr från henne som om hon vore ett brinnande hus. För att döva sorgen och smärtan har Jennifer Aniston tagit till flaskan.

På People’s Choice Awards betedde sig Aniston underligt och snubblade och sluddrade när hon pratade.

– Jag tror att Jennifer dränker sina sorger över sitt döda kärleksliv och hennes slumrande karriär. Vissa av hennes vänner börjar undra om hon behöver hjälp. Hon har alltid gillat att festa men nu har hon tappat kontrollen helt, säger en källa till The Enquirer.

Blandar gräs med sprit

Aniston är särskilt förtjust i vin, margaritas och martinis. Dessutom har hon länge varit ett fan av att röka gräs.

– Jennifer använde sig av gräs för att lugna ner sig, men den senaste tiden har hon börjat supa för att ta udden av det, säger en källa.

Jennifer har börjat dricka även när hon är ensam. Hennes vänskap med festprissen Chelsea Handler har inte heller fått Jennifer på fötter direkt. När Jen och Chelsea besökte Mexiko var det party all night long som gällde – Jennifer hällde i sig margaritas, vodka, vin och champagne.

Dessvärre blir Jennifer vansinnigt blödig på fyllan.

– Hon sluddrar, blir väldigt känslosam och börjar babbla om hur hemskt det var att förlora Brad. Och sedan slutar det alltid med att hon snackar skit om Angelina, säger en källa.

Vännerna är nu oroade och tror att Jennifers hårda festande bara kommer att eskalera så länge hon är singel, ensam och uttråkad skriver Celebitchy.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!