1 av 4
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press Sweden
2 av 4
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press Sweden
3 av 4
- Foto: EEROBILD/All Over Press
4 av 4
- Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX

Rebecca och Fionas manager: "Hoppas Kullenberg bryter höften"

Efter Anette Kullenbergs attack mot dj-duon skriver deras manager, Henrik Augustin, att han hoppas att Kullenberg "halkar och bryter höften". Ögonvittnen beskriver Kullenberg som påtagligt berusad under prisutdelningen.


Det var under gårdagens prisutdelning av Citypriset som kolumnisten Anette Kullenberg agerade prisutdelare. Flera personer på plats uppfattade Kullenberg som påtagligt berusad, bland annat glömde hon att läsa upp vilka de nominerade var och gick i stället direkt på vinnarna.

När dj-duon Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatrick presenterades som vinnare frångick hon manus och sa i stället att de ”horat runt i hela stan”, och att de hade ”legat med allt och alla på alla kajer”.

Det fick dj-duons manager, Henrik Augustin, att gå i taket. På sin Twitter kommenterade han snabbt incidenten genom att skriva att han hoppas Kullenberg "halkar och bryter höften".

– Man kan säga att Rebecca och Fiona är kvinnornas svar på manliga svin, de har gett suggorna ett ansikte. Det finns ju en massa karlar som är ute och raggar och hamnar i säng hos olika damer, säger Kullenberg själv i efterhand till Dagens Media.

Nyheter24:s nyhetschef, Eric Rosén, var på plats och berättar om händelseförloppet.

– Fionas pojkvän reagerade väldigt kraftfullt och stormade ut trots att hon försökte hålla kvar honom. Men även hon var märkbart irriterad. Och det är klart. Man ska ju ogärna kalla folk för horor. Att göra det baserat på att de är ute och festar och lever om gör ju det hela ännu mindre okej.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.