Men inte till svarta personer.
1 av 2
Men inte till svarta personer. - Foto: Kevork Djansezian/AP/SCANPIX
Vincent Gallo säljer sin kropp
2 av 2
Vincent Gallo säljer sin kropp - Foto: Lionel Cironneau/AP/SCANPIX

Filmstjärna säljer sin sperma - men inte till svarta

Kontroversielle stjärnan Vincent Gallo vill inte medverka till "en sådan integration". I stället erbjuder han rabatt till blonda och blåögda kvinnor.


Under rubriken dröm och fantasi säljer 49-årige Vincent Gallo både sin kropp och sperma till hugade spekulanter. För 50 000 dollar, motsvarande runt 300 000 kronor, får du en het natt tillsammans med den kontroversielle stjärnan.

Men för ytterligare fem miljoner kronor erbjuder sig Vincent att bli pappa genom insemination. För att naturligt bli med barn tillsammans med Gallo finns en tilläggsavgift på tre miljoner kronor.

Rabatt för blonda kvinnor

Men erbjuandet gäller bara vita kvinnor. För, som Vincent Gallo skriver på sin hemsida, "trots han är ett fan av Lenny Kravitz och Franco Harris" vill han inte medverka till "en sådan integration".

"Faktum är att för de kommande 30 dagarna erbjuder han 50 000 dollar rabatt till potentiella kvinnliga köpare som kan bevisa att hon har naturligt blont hår och blå ögon. Den som kan bevisa att de har direkt släktskap till någon av de tyska soldaterna från mitten av förra århundradet kommer också få denna rabatt" står det att läsa på Gallos hemsida.

/
/
/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!