Amanda Berg.
1 av 3
Amanda Berg. - Foto: Privat
Amanda Berg.
2 av 3
Amanda Berg. - Foto: Privat
3 av 3

Innelistan: Göteborg

Västkustens goaste Amanda Berg listar varje vecka vad som är hett och totalt iskallt i Göteborg.


Amanda Berg

Amanda Berg är klubbstjärna, modebloggerska och dj-lärararinna bosatt i Göteborg.

Besök hennes blogg.

Besök hennes Twitter.

 

Inne

1. Way Out West

Årets upplaga av Way Out West kommer innebära tre dagars total och överflödig musiknjutning. Thåström, Fleet Foxes, Robyn, lervälling, öltält och plastflamingos. Skit i att köpa dom där pjuxen för 1400 släng som du ändå aldrig kommer använda och lägg det på en festivalbiljett istället. Det kommer vara så jävla värt det.


2. Anton Kristiansson

Genreskapande rapparen Anton Kristiansson, som friskt vågat samplade Broder Daniel och hittade helt rätt med Göteborgs-anthemet Lilla London, släpper snart sitt debutalbum. Och allt vi sett och hört hittills har varit svårslaget, så vi hoppas innerligt att skivan möter våra förväntningar.


3. Adam Lövgren

När Adam inte är på turné med svingrymma Mayer Hawthorne eller vänder plattor på tokdiscon, välsignar han vår stad med fenomenala bokningar. Senast fyllde han Pustervik med J.Cole och näst på tur är ingen mindre än Aloe Blacc, som sjunger under samma klubbtak den 15 april. Hur grymt som helst.


4. Kristoffer Swahn

Göteborgstwittraren som är både kvick, aktuell och jävligt egen. Livets stora frågor frontalkrockar med totala dumheter i en magisk explosion. En livsåskådare med filosofiskt tänk som gång på gång får en att garva, fundera och känna igen sig.


5. Michelangelo Bar & Kök

Mitt ute i Kålltorp ligger den här överraskande mysiga restaurangen som skulle kunna liknas vid en av de bättre kvarterskrogarna på Östermalm. Grym personal som bjuder på en orgasm för dina smaklökar varje gång. Testa pizzan Punta D'Anka eller be om en blandad ostbricka med jordgubbar och fikonmarmelad. Magi.

 

Ute

Laidback Luke + Karisma

Från Sensation White till den lilla 18-års klubben Karisma, i lilla Göteborg. Jag ställer mig frågan - vad fan hände? Antingen går det extremt dåligt för Mr. Luke, eller så måste han ha blivit lurad. Fullkomligt. Vart tog exklusiviteten vägen? Charmen i maffiga kommersiella bokningar känns som om den håller på att förtvina. Undra om Sensation kommer vara lika heta på gröten efter det här?

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!