1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
3 av 3
- Foto: All Over Press

Gagas mörka hemlighet – vad döljer stjärnan?

Lady Gaga är hemlighetsfull med sitt mörka förflutna. – Det är så traumatiskt att jag inte kan prata om det, säger Lady Gaga.


I en kommande bok skriven av journalisten Neil Strauss så får Lady Gagas fans en viss insyn i vad som kan ha format den mystiska och mytomspunna Lady Gaga.

I Neil Strauss bok kommande bok, med titeln Everyone Loves You When You Are Dead, berättar Lady Gaga att hon har varit med om händelser som är så traumatiska att hon inte ens kan berätta om dem – för hon vill inte att hennes unga fans ska behöva höra om det.

– Jag frågade henne om hon hade varit med om något traumatiskt, och hon sa "ja, när jag yngre var jag med om något hemskt i New York. Det var så fruktansvärt att jag har blockerat det", berättar Neil Strauss för Radaronline.com.

Lady Gaga, vars riktiga namn är Stefani Germanotta, berättade att händelsen var så fruktansvärd att hon inte vill att hennes unga fans ska behöva ha det i sina huvuden.

– Jag tror att om hon skulle berätta vad som har hänt så skulle det definiera henne och alla skulle fråga henne om det, säger Neil Strauss till Radaronline.com.

"Kackerlackor och kokain överallt"

I boken förtydligar den 24-åriga sångerskan att hon inte hade en dålig barndom.

– Allt traumatisk jag upplevde är sådant jag orsakade själv. Eller så orsakades det av människor jag mötte när jag var oansvarig och utåtagerande, säger hon.

När Lady Gaga för ett par år sedan kämpade sig fram som artist arbetade hon under en tid på olika nattklubbar i New York. Livet i storstaden var inte helt enkelt. I Neil Strauss bok beskriver hon en mörk tillvaro. Hon berättar att hon länge haft problem med droger och att hon har svårt att bli avvisad.

– Det skrämmer mig verkligen när jag tänker på hur jag låg i min lägenhet i New York och det var kackerlackor och speglar med kokain överallt. Det enda jag var intresserad av var att göra musik och att bli hög, säger hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

idag 18:28

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?