1 av 6
- Foto: Charlotte Brunzell/ All Over Press
2 av 6
- Foto: Eerobild/All Over Press
3 av 6
- Foto: Charlottebrunzell.se/All Over Press
4 av 6
- Foto: All Over Press
5 av 6
- Foto: All Over Press
6 av 6

Jonas Hallberg: Jag avskydde Michelle Williams

Nyheter24:s Quetzala Blanco tog ett snack med kändisstylisten Jonas Hallberg om att vänta på Naomi Campbell i två dagar, vilka stilbrott kvinnor begår och hur du klär dig bäst på första dejten.


Det här är Jonas Hallberg

Namn: Jonas Hans Fabian Hallberg

Ålder: 40 ("Men känner mig inte en dag äldre än 30!")

Bor: Hollywood, Los Angeles, Kalifornien, Usa.

Aktuell med: Coach i svenska "Top Model" och lanserar sin första klädkollektion "STARS by Jonas Hallberg" i mitten av april.

Förebilder: Mina fyra ikoner är Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Grace Kelly och Ava Gardner. Always and forever. Vilka sanna filmstjärnor de var! Wow!

Favoritdesigners: Versace, Cavalli, Herve Leger, Dolce & Gabbanna och Lars Wallin.

De här plaggen borde varje kvinna ha i sin garderob: Clutchbag, solglasögon, hööööööga klackar, knytblus och aftonklänning.

Tre måsten att göra under Stockholmsbesöken:
Träffa mina bästa vänner och prata om livet, saknar dem alla mycket!

Ta en promenad runt Djurgården och gärna in på Skansen, jag älskar att gå på zoo, även om det bara är sälar och älgar, så mysigt ju!

Sitta på Sturehof och skala färska smögenräkor, doppa i majonäs och dricka ett glas iskallt vitt vin. En klassiker ju, räkor och vitt vin, värsta svenne ju. Love!

Hollywoodstylisten Jonas Hallberg hanterar konflikter med ett smile, tycker att Cameron Diaz är den absolut trevligaste kändisen har stylat – och har ett gediget cv med tungviktarnamn som Sienna Miller, Megan Fox, Scarlett Johansson, Jessica Biel, Gisele Bündchen, Jessica Alba och Susan Sarandon på sitt samvete.

Just nu är Jonas Hallberg aktuell i teveserien Superstylisten Jonas som sänds varje måndag på tv3 klockan 22.00. Där får vi följa hans dagliga kamp för att göra stjärnorna ännu vackrare. Och det är inte alltid helt enkelt. Men stjärnorna är inte diviga som man kan tro.

– Det är mest långa väntetider på att de ska dyka upp. Jag väntade på Naomi Campbell i två dagar, avslöjar Jonas Hallberg.

Om du ser tillbaka på dina stylingar, är det någon du är mindre nöjd med?

– Ganska så happy med de flesta faktiskt. Men en Golden Globe-gala med Mary Louise Parker kanske, då publicisten ändrade allt i sista minuten. Det suger, haha.

Vilken styling är du mest nöjd med hitills?

– Susan Sarandon i en sammetstuxedo på röda mattan och så mitt omslag för tidningen L'Officiel med Scarlett Johansson i Christian Dior för ett par år sedan.

Vad säger du om någon av dina kunder vill ha på sig något riktigt fult på sig som inte passar dem?

– Jag är ingen ja-sägare, jag säger vad jag tycker. Jag kulle aldrig låta mina celebs gå ut i något fult. Never. Trust me.

Vad är den största stiltabben kvinnor gör?

– De är för fega. Våga sticka ut! Våga glimma till, och vara glammig och sexig är inte fult, girls. Våga mer.

Hur klär sig Los Angeles-borna i jämförelse med Stockholmarna?

– Los Angeles-borna är väldigt slappa, lite för mycket second hand. I hate second hand! Loppigt!.Stockholmarna är bara safe och lite trista tycker jag. Jag avskyr Östermalmslooken. Stockholmarna kan bli bättre på glamour. Big time!

Vad är vårens tre största trender enligt dig?

– Färger, färger, färger. Jag älskar Guccis kampanj för våren och sommaren 2011.

Nämn tre trender du aldrig vill se igen.

Hippie sjuttiotalsstil, bootcutjeans och blommiga jeans. Jag avskydde Michelle Williams i sin prästkrageklänning på röda mattan nyligen. Sorry, men blommor på röda mattan...It's a damn no no.

Hur klär man sig snyggast på första dejten?

– Inte för sexy, men stylish och hot. Nya röda naglar och en cool clutch-bag. Och våga ha klackar – killar gillar det, är Jonas hetaste tips.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.