Kacey Jordan. OBS: naket i bildspelet.
1 av 7
Kacey Jordan. OBS: naket i bildspelet. - Foto: ALL OVER PRESS
2 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
3 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
4 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
5 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
6 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
7 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS

Porrstjärna försökte ta sitt liv - efter natt med Charlie Sheen

Kacey Jordan försökte natten till tisdag knarka ihjäl sig. På twitter säger hon att natten med Charlie Sheen knäckt henne.


Natten mot tisdagen tillkallades polis till Kacey Jordans hotellrum sedan hon twittrat om att hon väntade på döden sedan hon svalt en drös med piller i kombination med alkohol.

Enligt poliskällor till den amerikanska nöjessajten TMZ hade porrstjärnan skärsår på handlederna. När polisen skulle omhänderta Kacey försökte hon fly samtidigt som hon skar sig i armarna med krossast glas, uppger TMZ.

"Charlie Sheen knäckte mig"

Kacey Jordan twittrar nu från sjukhussängen och säger att det inte alls handlade om ett självmordsförsök - i stället handlade det om ett pr-trick.

– Jag uppskattar att ni bryr er om mig. Jag mår bra och försökte inte alls ta livet av mig, säger hon på mikrobloggen.

Samtidigt beskriver hon hur tiden med Charlie Sheen förstörde allt för henne.

"De 16 timmar jag var med Charlie Sheen ... knäckte mig ... Jag kan inte få den bilden ur huvudet ... Jag tror jag fortsätter att försöka känna hans smärta" twittrar hon mystiskt.

Gudinna

Porrstjärnan Kacey Jordan är en av Charlie Sheens "gudinnor". Hon knarkade och festade med filmstjärnan vid flera tillfällen, och ska även ha passat Sheens barn medan han snortade kokain.

Men till slut fick den 22-åriga porrstjärnan nog av Sheen och gick ut och berättade att hon fruktade för filmstjärnans liv. Hon talade även ut om det vilda festande för media och berättade då bland annat att Sheen tappat tänderna på grund av sitt hårda festande.

OBS: Vissa bilder kan upplevas som stötande

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!