1 av 5
- Foto: Jurek Holzer / SvD / SCANPIX
2 av 5
- Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX / kod 10030
3 av 5
- Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX NORGE / SCANPIX
4 av 5
- Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX NORGE / SCANPIX
5 av 5
- Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Veronica Maggio: "Att bli bortvald är värst"

I Pluras kök berättar Veronica Maggio om känslan av att bli bortvald och lämnad utan belöning.


I kvällens avsnitt av Pluras kök gästar Thomas DiLeva och succésångerskan Veronica Maggio programmet, tillsammans med Sahara Hotnights-sångerskan Maria Andersson.

Mitt i champagnedimman bekänner Veronica Maggio, som för tillfället gör dundersuccé med sitt nysläppta album "Satan i gatan",  ett stort dilemma hon har i sitt liv - nämligen svårigheten att bli refuserad.

– Ibland skulle jag önska att det var större skillnad mellan den jag är på riktigt och den jag är på scen. I varenda intervju jag läser om mig själv så har jag sagt hur mycket jag bryr mig om recensionerna. Man blir så ledsen för en dålig recension, säger hon i programmet.

Tillsammans med Maria Andersson beskriver Maggio hur hon åkte hem i den så kallade "förlorarlimousinen" från förra Grammisgalan.

– Jag var nominerad till fem grammisar och fick noll. Vid bordet satt vi och skålade bittert efter varje EMD-grammis som delades ut. Sen fick jag höra att jag var den enda som såg ledsen och arg ut över att jag inte vann.

 

"Som att inte bli vald till lucia"

När gästen Thomas DiLeva ställer frågan om det verkligen är så viktigt att vinna, så ger Maggio en djupgående förklaring.

– Det handlar inte om att man vill gå runt resten av året och titta på sitt pris, utan det är nog den där grejen som hänger kvar från högstadiet, när man inte blev vald som lucia. Man blir ledsen i själva ögonblicket, när folk väljer bort en. Att man blir bortvald, säger Maggio i programmet.

 

Pluras kök sänds ikväll klockan 22.00 på TV3.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!