Isabella Löwengrip.
1 av 3
Isabella Löwengrip. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Nu bloggar hon dock på som vanligt.
2 av 3
Nu bloggar hon dock på som vanligt. - Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX
Men hon är fortfarande skakad efter övergreppet som skedde för snart tre år sedan.
3 av 3
Men hon är fortfarande skakad efter övergreppet som skedde för snart tre år sedan. - Foto: ALL OVER PRESS

Isabella Löwengrip bröt ihop efter sexövergreppet

När Isabella "Blondinbella" Löwengrip åkte till Italien hade hon förväntat sig avkoppling och en skön semester med sina vänner. Men resan slutade i tragedi.


Skandalresorna

Varje vecka gräver Nyheter24:s nöjesredaktion upp roliga, ledsamma, lekfulla, tragiska, knasiga eller tårfyllda minnen ur Sveriges största bloggares skandalfyllda resor.

Allting började bra. Isabella "Blondinbella" Löwengrip och hennes tre vänner reste i juli 2008 till Italien. Kompisgänget förväntade sig en solfylld semester med avkoppling som huvudfokus. Givetvis var fest också ett ständigt återkommande inslag.

På en klubb i Rimini, där vännerna bodde, hamnade de på en klubb där medelåldern var något högre än tonårstjejernas egna.

 

Behandlades som prostituerade

40-åriga män rörde sig på dansgolvet, slickade sig runt munnen och juckade i luften i hopp om att tjejerna skulle nappa på de sexuella inviterna. Men icke, de äcklades - men bestämde sig ändå för att ge festkvällen en chans och fortsatte.

– Sen kom de fram och frågade hur mycket vi kostade. Då kände vi att vi nog var på fel ställe, sa Isabella till Aftonbladet.

Under kvällen skulle de tre vännerna släcka törsten och begav sig mot baren. Isabella Löwengrip lämnades kvar på dansgolvet.

 

Paralyserad

En grupp män omringade den populära bloggerskan i form av en ring. I panik försökte Isabella ta sig därifrån men stoppades av en man som tar tag i henne bakifrån och håller henne mellan axeln och halsen.

Desperat försöker Isabella att ta sig loss ur greppet, men misslyckas. Mannen trycker upp två fingrar i Isabellas underliv.

Paralyserad vänder sig Isabella om och mannen tittar henne i ögonen. Han flinar och hans vänner står och skrattar några meter bort. Från Isabella rinner blod och hon skriker och gråter.

– Jag är kvällens attraktion där, sa hon.

Med hjälp från hennes kompisar tar hon sig till toaletten där hon tittar ner i sina trosor. Hon konstaterar snabbt att övergreppet förorsakat ett rivsår inuti henne.

Paniken var ett faktum. Isabella kräks och tar sig till hotellet och flyger med första planet till Sverige morgonen därpå. Kort därefter tar hon en bloggpaus.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.